Compania germană LMC, cu sediul în Sassenberg, oferă o largă varietate de modele de autorulote, împărţite în trei categorii: Element, Comfort şi Grey Selection.
Layout-uri bine gândite, care oferă cel mai înalt nivel de confort posibil într-un spațiu atât de limitat, interioare și exterioare bine proiectate, multe soluții inteligente la bord care vă asigură că veți avea parte de momente extrem de plăcute pe durata vacanţelor petrecute la bord.


Aflaţi la expoziţia Caravan Salon ce are loc zilele acestea la Dusseldorf, LMC îşi prezintă gama de modele pentru anul 2020.
Clasa Element este dedicată modelelor basic, T668G şi T758, perfecte pentru a vă bucura de o vacanță confortabilă în cuplu, dar și pentru a găzdui la nevoie până la patru persoane datorită opțiunilor inteligente de modulare a spaţiului interior.

LMC Element T758


În clasa Comfort întâlnim modelul TI şi modelul I, cu o lungime de la 6,99 la 7,53 metri, disponibile în cinci variante de layout interior.

Caracteristicile standard includ podeaua dublă cu încălzire integrată în pardoseală și spatii de depozitare, rezervoarele de apa proaspătă şi apă uzată izolate pentru a preveni îngheţul şi o baie cu cabină de duş separată.


Gama Grey Selection include modelul 150 cu cabină vopsită în culoarea Expedition Grey, pe un saşiu de Fiat Ducato, cu o lungime de 6,99 metri şi o greutate de 3500 kg.

Please follow and like us:
RSS
Facebook
Google+
https://www.caravanshow.ro/2019/08/30/autorulotele-lmc-varietatea-intalneste-libertatea/
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial